Elszaszer T. Csörsz

Elszaszer T. Csörsz, sváb leszármazottként 1985-ben született Budapesten.  A főváros több pontján, Budafokon, Újbudán, a Terézvárosban, a Józsefvárosban és az agglomerációban is lakott. Jogi asszisztensi felsőfokú OKJ képzettsége van, rövid ideig a KRE ÁJK hallgatója volt. Külső körülmények miatt, azonban inkább a munka világában szerzett tapasztalatokat.

Érden a Jobbik tagjaként a városi közgyűlés Vagyongazdálkodási és Beszerzési Bizottságának, Zuglóban a kerületi KDNP megbízásából a képviselőtestület Oktatási és Ifjúsági Bizottságának, Ferencvárosban az SZNE-delegáltjaként a Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottságnak volt külsős tagja. Hosszú esztendők óta nem tagja semmilyen pártnak, a közéletben azonban önkéntes jelleggel folyamatos részt vesz, olykor médiahackerként, máskor flashmob-szervezőként.

A Szabad Nemzet Egyesület ügyvezetésének részese, csak ebben a szervezetben tag. Elkötelezett a szabadság, a polgári öntudat az önkormányzatiság, a föderalizmus eszméi mellett. Meggyőződéses antisoviniszta, tiszteli a különféle nemzetek, népek, felekezetek, hagyományait, sokszínűségét.

Szabadidejében részt a budai hegyekben és a Pilisben kirándul, kerékpározik. A közélettől visszavonult.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük