Egyesület jött létre Budapestért

Az Egyesület székhelye Józsefváros, működési területe Budapest és annak vonzáskörzete, eszmeisége a nemzeti lokálpatriotizmus alapelveire épül. Értékképviseleti szervezetként fővárosi közügyekkel, illetve a társadalmi felelősségvállalás jegyében önkéntességgel és közösségszervezéssel foglalkozik.

Az Egyesület működési területe Budapest és annak vonzáskörzete, eszmeisége a nemzeti lokálpatriotizmus alapelveire épül. Értékképviseleti szervezetként fővárosi közügyekkel, illetve a társadalmi felelősségvállalás jegyében önkéntességgel és közösségszervezéssel foglalkozik. Az Egyesület nézete szerint az eszményi Budapest része az egységes nemzetnek, az európai civilizációnak és a keresztény kultúrkörnek. A Szabad Nemzet tisztelettel emlékezik a királyi zászlóra, a Pilvax kávéház márciusi ifjaira, a Wolff Károly nevével jelzett keresztény korszakra, a budai vár védőire és a pesti srácokra.

Az Egyesület rész-, alap- és regionális szervezetein, illetve munkacsoportjain keresztül épül fel. A Szabad Nemzet kiemelt munkacsoportja a SOVE (Sosem vagy egyedül!) foglalkozik a társadalmi felelősségvállalás jegyében önkéntes közösség szervezéssel, a budapesti összetartás megteremtésével. Az Egyesület ügyvezető elnöke: Elszaszer T. Csörsz, elnök-helyettes alelnöke: Szebenyi Péter. Az Egyesület társadalmi alelnöke, a SOVE főszervezője: Harkai Miklós Emil. A Szabad Nemzet központi honlapja: www.szabadnemzet.hu.

MTI OS

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük