Bemutatkozik a polgármesterjelöltünk

Pintér György polgármester halála miatt az időközi polgármester-választást június 17-ére tűzte ki a helyi választási bizottság. A polgármesteri posztért négyen – köztük a Szabad Nemzet Egyesület jelöltje – szállnak ringbe.

A polgármesterjelöltek június 5-én Alsótekeresen, a csomagolóban, június 6-án Balatonbozsokon, a volt alsó iskolában, június 7-én Kabókán, a kultúrházban és június 8-án Enyingen, a művelődési házban egyaránt 17 órai kezdéssel mutatkoznak be és ismertetik programjukat.

Amint már hírül adtuk, Enying Város Helyi Választási Bizottsága az időközi polgármester-választást június 17-ére, vasárnapra tűzte ki. A bizottság a választási szervekről, a választási kampányról, a jelölésről és a szavazatok összesítéséről is határozott. A választási kampány június 16-án 24 óráig tart.

Jelöltek

Polgármesterjelöltet ajánlani május 18-án 16 óráig lehetett, s ugyancsak eddig az időpontig lehetett a jelöltet bejelenteni az ajánlószelvények átadásával. A június 17-ei időközi polgármester-választáson négy jelölt indul – tájékoztatta lapunkat Elek Gyuláné, a választási bizottság elnöke. A jelöltek a következők: Halász Gábor (független), Méreg János László (független), Pődör Gyula (független) és Szigeti Zoltán Gábor (Szabad Nemzet Egyesület).

(Fejér Megyei Hírlap)

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük