Bemutatkozik a polgármesterjelöltünk

Pintér György polgármester halála miatt az időközi polgármester-választást június 17-ére tűzte ki a helyi választási bizottság. A polgármesteri posztért négyen – köztük a Szabad Nemzet Egyesület jelöltje – szállnak ringbe.

A polgármesterjelöltek június 5-én Alsótekeresen, a csomagolóban, június 6-án Balatonbozsokon, a volt alsó iskolában, június 7-én Kabókán, a kultúrházban és június 8-án Enyingen, a művelődési házban egyaránt 17 órai kezdéssel mutatkoznak be és ismertetik programjukat.

Amint már hírül adtuk, Enying Város Helyi Választási Bizottsága az időközi polgármester-választást június 17-ére, vasárnapra tűzte ki. A bizottság a választási szervekről, a választási kampányról, a jelölésről és a szavazatok összesítéséről is határozott. A választási kampány június 16-án 24 óráig tart.

Jelöltek

Polgármesterjelöltet ajánlani május 18-án 16 óráig lehetett, s ugyancsak eddig az időpontig lehetett a jelöltet bejelenteni az ajánlószelvények átadásával. A június 17-ei időközi polgármester-választáson négy jelölt indul – tájékoztatta lapunkat Elek Gyuláné, a választási bizottság elnöke. A jelöltek a következők: Halász Gábor (független), Méreg János László (független), Pődör Gyula (független) és Szigeti Zoltán Gábor (Szabad Nemzet Egyesület).

(Fejér Megyei Hírlap)

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük