Egyeztettünk a Mi Magyarokkal

A Szabad Nemzet Egyesület lokális ügyekkel foglalkozik, de nem kerülheti el azt az objektív tényt, hogy a mai Magyarországon az önkormányzatokra vonatkozó törvényeket is az Országgyűlés alkotja. Az Egyesület nyitott az olyan kezdeményezések iránt, ami előmozdíthatja céljainak megvalósulását, így kész egyeztetésre, együttműködésre különféle szervezetekkel. Ugyanakkor a Szabad Nemzet Egyesület önálló, szuverén szervezet és ezen a jövőben sem kíván változtatni. Ennek tudatában fogadta el  a társadalmi szervezet ügyvezető elnöke a Mi Magyarok meghívását.

A Mi Magyarok összefogás felkérte a Szabad Nemzet Egyesületet, hogy az emberi erőforrásaival járuljon hozzá a szövetség önkormányzati programjának kidolgozásához, elsősorban Budapestre tekintettel. A Szabad Nemzet Egyesület ügyvezető elnöke ígéretet tett arra, hogy az általa képviselt társadalmi szervezet keretei között lehetőséget teremt erre a munkára.

mimagyarok

Ezt a fajta programalkotást az Egyesület amúgy is elkezdte, így örömmel adja át gondolatait mindenkinek, aki az állampolgárok boldogulásának ügyén dolgozik.

A Szabad Nemzet Egyesület mindent megtesz azért, hogy elképzeléseit, programját minél több döntéshozatalba készülő politikai szervezet megismerje. Ez elsősorban nem az Egyesület, hanem a lakosság érdeke.

A Szabad Nemzet Egyesület ugyanakkor szuverén társadalmi szervezet, amely nem csatlakozik egyetlen párthoz vagy pártszövetséghez sem,

ezzel együtt igényt tart arra, hogy nézeteit a lehető legtöbb fórumon, konferencián, kerekasztalon vagy összefogásban képviselje.

Szabad Nemzet Egyesület – Mi Vagyunk az Ország

You may also like...