Ferencvárosban önkormányzati képviselője lett a Szabad Nemzetnek

Kassab Adonis független, ferencvárosi önkormányzati képviselő elvállalta egy nemzeti lokálpatrióta közösség, a Szabad Nemzet Egyesület IX. kerületi csoportjának a megszervezését.  A politikussal a napokban interjút fog közölni a Nagyváros.hu.

A Szabad Nemzet Egyesület 2011-ben jött létre, a szervezet politikai példaképe Wolff Károly, a Keresztény Községi Párt elnöke. A Keresztény Községi Párt  egy helyi, budapesti politikai párt volt a két világháború közötti Magyarországon 1920 és 1939 között. Fennállása alatt mindvégig vezető vagy meghatározó szerepet töltött be a budapesti közéletben. Létezése során csak önkormányzati választásokon indult, az országgyűlési választásokon egy  szociálisan érzékeny, nemzeti-keresztény pártot támogatott. Ebben az időszakban lett Budapest zászlaja piros-sárga-zöld, amit a kommunista hatalom eltörölt. Ezeket a Horthy-korszakbeli színeket vette át a Szabad Nemzet Egyesület budapesti emblémájában is.

adonis

Solt Zoltán (Zugló, Fidelitas), Szalma Botond (KDNP, Újpest), Kassab Adonis (Ferencváros, Jobbik/SZNE), Elszaszer (SZNE)

A Szabad Nemzet Egyesület elsődlegesen Budapesten van jelen, de testvérszervezetei között tudhat egy tetterős, esztergomi, lokálpatrióta csapatatot, ami a közelmúltban helyreállított egy Ereklyés Országzászlót és folyamatosan azért küzd, hogy írjanak ki új választást a településen. Az Egyesület kísérleti jelleggel elindult Enyingen, ahol a parlamenti küszöbhöz közeli eredményt ért el az időközi polgármester-választáson, ugyanakkor Kabókapusztán a regnáló alpolgármestert győzte le. Az Egyesület Józsefvárosban részt vett a helyi népszavazási kampányban, mert arra az álláspontra jutott, hogy a hajléktalanságot – a lakosság és a fedél nélküliek érdekében –  fokozatosan vissza kell integrálni a társadalomba. Az Egyesület szerint szakítani kell azzal a szélsőliberális gyakorlattal, ami hagyta az elesett honfitársainkat az utcán élni és halni, arra hivatkozva, hogy ez emberi joguk. Az Egyesület által támogatott nézőponttal a lakosság 90%-a azonosult.

A közelmúltban nagy port vert fel egy nyilvánosságra került videofelvétel, ami az egyik metrószerelvényen készült egy rablásról. A Szabad Nemzet Egyesület is csatlakozott az általános közfelháborodáshoz és elindította a “Budapest fellázad” – kampányát, amelynek célja egy erősebb és biztonságosabb Budapest. 

Budapest érdekében ideológiától függetlenül mindenkivel együttműködik az Egyesület, ugyanakkor lojális marad az egységes nemzethez és a keresztény-európai civilizációhoz.  Ebben a Szabad Nemzet a Keresztény Községi Párthoz hasonlatos politikát folytat.

Az Egyesület meg akarja akadályozni a BKV-privatizációt, pontosabban a közösségi közlekedés haveri alapon történő kiszervezését. Cél az is, hogy járjanak magyar buszok a magyar fővárosban. A programtervezet eleme egy új közbiztonsági együttműködési rendszer is, ami a lakosságra, a polgárőrségekre, a kerületőrségekre és a rendőrségekre alapoz, bevonva akár olyan polgártársainkat is, akik önkéntes társadalmi munkában a közbiztonságáért tennének.  A Szabad Nemzet Egyesület szorgalmazza azt is, hogy a budapesti önkormányzatok a helyiségeket illető bérleti díj, valamint iparűzési adó tekintetében részesítsék előnyben a magyar kis- és középvállalkozásokat, elősegítve például a tradicionális gasztronómiai élményeket nyújtó gyorséttermek elterjedését. Természetesen a programírás folyamatosan zajlik, várospolitikai szakértők és  a lakosság bevonásával.

Kapcsolatba itt léphet az Egyesülettel illetve Kassab Adonisszal!

Bővebben a szabadnemzet.hu és a nagyváros.hu oldalain olvashat a Szabad Nemzet Egyesületről!

SZN Press

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük