Szabad Nemzet – FKGP egyeztetés

egyuttA Szabad Nemzet Egyesület továbbra is független marad az összes párttól, mindazonáltal a cselekvő együttműködés útját vallja. Öröm számunkra, hogy vannak olyan politikai és társadalmi szervezetek – köztük, egy történelmi párt – amelyek nyitottak közösségünk értékeire. Kapcsolatépítő munkánkat tovább folytatjuk.

Célunk, hogy legyen választási lehetőség a politikai paletta jobboldalán, amely válaszokat kínál többek között napjaink slágerkérdéseire is, a magyar föld és a helyi közösségek védelmére, a fiatalság nehézségeire vagy Magyarország külpolitikai anomáliáira.

egyutt2A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt és a Szabad Nemzet Egyesület felismerte, hogy hasonló nézetközösség részesei. A mai naptól együttműködési megállapodást kötnek. Az egyezmény kiterjed egyes közös kezdeményezésekre és a programalkotásra is, különös tekintettel Budapestre, a helyi közösségek védelmére, illetve néhány külügyi vonatkozású témára. Az FKgP és a Szabad Nemzet Egyesület ezekben az ügyekben lehetőség szerint rendszeresen egyezteti meglátásait, ismereteit, és igyekszik azonos nevezőre jutni, majd mindezekben együtt megnyilvánulni.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük