Szabad Nemzet – FKGP egyeztetés

egyuttA Szabad Nemzet Egyesület továbbra is független marad az összes párttól, mindazonáltal a cselekvő együttműködés útját vallja. Öröm számunkra, hogy vannak olyan politikai és társadalmi szervezetek – köztük, egy történelmi párt – amelyek nyitottak közösségünk értékeire. Kapcsolatépítő munkánkat tovább folytatjuk.

Célunk, hogy legyen választási lehetőség a politikai paletta jobboldalán, amely válaszokat kínál többek között napjaink slágerkérdéseire is, a magyar föld és a helyi közösségek védelmére, a fiatalság nehézségeire vagy Magyarország külpolitikai anomáliáira.

egyutt2A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt és a Szabad Nemzet Egyesület felismerte, hogy hasonló nézetközösség részesei. A mai naptól együttműködési megállapodást kötnek. Az egyezmény kiterjed egyes közös kezdeményezésekre és a programalkotásra is, különös tekintettel Budapestre, a helyi közösségek védelmére, illetve néhány külügyi vonatkozású témára. Az FKgP és a Szabad Nemzet Egyesület ezekben az ügyekben lehetőség szerint rendszeresen egyezteti meglátásait, ismereteit, és igyekszik azonos nevezőre jutni, majd mindezekben együtt megnyilvánulni.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük