Szebenyi Péter Kond

1985-ben született Budapesten, három gyermekes, csonka család első gyermekeként. A főváros mellett, Érden nőtt fel, szegény körülmények között, édesanyja korán megözvegyült. Érettségi után a néhai Budapesti Műszaki Főiskolán végzett környezetmérnökként 2009-ben. Magyarországi lehetőségei olyan végesek voltak számára, hogy frissen szerzett végzettségével nem tudott munkát vállalni. Nem sokkal ezután elvégezett egy OKJ-s CNC forgácsolói tanfolyamot, mellyel sikeresen el tudott helyezkedni, jelenleg egy professzionális orvostechnikai cégnél dolgozik.

Társadalmi és politikai munkával főiskolai évei végén kezdett foglalkozni. Érden a Jobbik szervezetének volt tagja, 2008-2010 között. Azóta nem tagja semmilyen pártnak, a közéletben civil önkéntes jelleggel részt vesz.

A Szabad Nemzet Egyesület ügyvezetésének részese. Elkötelezett a szabadság, a polgári öntudat az önkormányzatiság, a föderalizmus eszméi mellett. Meggyőződéses környezetvédő és antisoviniszta, tiszteli a különféle nemzetek, népek, felekezetek, hagyományait, sokszínűségét.

Szabadidejében a sporttal, műszaki témákkal és kertészkedéssel foglalkozik. Rendszeres látogatója a belvárosi szórakozóhelyeknek, valamint a természetet járja, szeret túrázni és fotózni.